News

Autonoom 15 oktober 2015

11.12.2016 Wijnstraat kerstmarkt – Utrecht
11:00-18:00 in twijnstraat

08.09.2016 Expositie in Hutspot van “Fragment“, korte dans film. – Utrecht

Vanaf  donderdag 08.09.2016 is mijn korte dans film drie weken lang te zien in de winkel van Hutspot naast De Neude. Als preview van het komende Bring Your Own Beamer event. ism NFF en BYOB. Klik hier om naar de film te gaan.

04.09.2016 Gezamenlijke Her-OPENING Hardebollenstraat – Utrecht

HARDEBOLLEN BLOEIT OP
Zin in een kleine omweg van de urban culture run of gewoon op zoek naar nieuwe culturele prikkels? Kom naar Hardebollen Bloeit Op, het kleurrijke openingsprogramma van de nieuwe culturele hotspot in Utrecht: de Hardebollenstraat.
Proef de sfeer in het schilderachtige straatje, waar de monumentale pandjes een bewogen geschiedenis hebben. In de loop der tijden heeft het straatje al velerlei nering gekend. Nu is na enkele jaren van leegstand de eer aan een bont gezelschap van kunstenaars, ambachtslieden en cultureel ondernemers om de Hardebollenstraat tot een inspirerende toevoeging aan de buurt en de stad
te laten uitgroeien.
Op zondag 4 september presenteren de nieuwe gebruikers van de voormalige peeskamers zich. Bezoek ateliers, galeries, mini-werkplaatsjes, een radiostation, een theater, een skateshop en andere onverwachte werkplekken en laat je meevoeren door het aanstekelijke enthousiasme waarmee deze ruimtes in de afgelopen maanden zijn getransformeerd!

08.07.2016: Nieuwe Studio
Ik ben sinds een paar weken ontzettend hard aan het klussen om het voormalige peeskamertje in de Hardebollenstraat, zijstraat van de voorstraat(!) om te toveren naar een echte studio EN het is bijna klaar! Vanaf aanstaande maandag a.s. ben ik er (bijna) elke dag te vinden en eind juli is er een officiële opening van de straat met muziek en gezelligheid (meer info volgt). Je bent van harte uitgenodigd om eens aan te kloppen, gezellig!

15 tot 19 juni EXPOSTORE Hoogcatharijne, Utrecht
Binnenkort weer een winkel die mijn kandelaars, posters en ansichtkaarten gaat verkopen. Dit keer is het de Expostore van de HKU Exposure op hoogcatharijne. Gedetailleerdere info volgt…

7 & 8 Mei Toffe toko Pop-up Artshop – Amsterdam
de Singel 105, amsterdam

11 tot 14 februari Toffe toko Pop-up Artshop – Amsterdam
Javastraat 79a, amsterdam

12 & 13 December Zelfgemaakte kerst markt – Mariaplaats – Utrecht
Kom met ons warme chocomel drinken en genieten van al het moois!10 Oktober POP-UP @THE GYM
Podium Oost opent voor de allereerste keer haar deuren voor een markt waar makers uit Utrecht een podium krijgen om hun eigen producten in de spotlights te zetten: POP UP @ THE GYM! Datum: zaterdag 10 oktober 2015 van 14:00 tot 18:00. En ik ben erbij met mijn kandelaars en zeefdrukken. Kom je ook?

Upcoming exposition; BYOB, Bring your own beamer!
25.09.2105 Tivoli Vredenburg Utrecht only one night.
Kijk hier voor meer info: http://www.bringyourownbeamer.nl